Vi er din herrefrisør på Grünerløkka

Vi er din herrefrisør på Grünerløkka

Ser du etter en herrefrisør på Grünerløkka som virkelig forstår seg på mennenes hårvekst? Våre frisører har lang erfaring med både herreklipp og skjeggtrim.

For å få frisyren og skjegget du trives med, er du avhengig av å finne noe som forstår seg på hår- og skjeggveksten din. Mange tenker at det ikke er like krevende eller nøye med hårklipp på menn, men det er egen kunst i seg selv. Hos Nalu Nalu på Grünerløkka er du i trygge hender, enten du er en han, hun eller hen. 

Behandlinger for menn 

Vi tilbyr en rekke ulike hårklipper, fargebehandlinger og hårbehandlinger, i tillegg til at vi har behandlinger spesialtilpasset for menn: 

  • Camouflage
  • Skjeggtrim (ukentlig)
  • Skjeggtrim (ny stil) 
  • Shimmer small

Se alle våre behandlinger

Hvorfor bør du klippe hår og skjegg hos en frisør?

En velstelt sveis er ikke bare et spørsmål om estetikk – det er også en investering i ditt hår og hodebunns helse. Her er hvorfor du bør vurdere regelmessige besøk hos frisøren:

Fjerner skadede tupper

Håret kan bli skadet og få splittede tupper over tid. Ved å klippe håret regelmessig, kan du fjerne skadde tupper før det sprer seg og potensielt skader mer av håret. 

Du får en frisyre som passer deg

En viktig del av opplæringen til frisører er å lære å se hvilke frisyrer og farger som passer til kundene. Frisørene hos oss hjelper deg med å finne frisyren og skjegget som passer hodeform og ansiktstrekk. 

Det blir enklere å vedlikeholde skjegget

For å holde skjegget velstelt, er det viktig å opprettholde linjer og jevn lengde. Mange kan oppleve at dette er vanskelig, og at skjegget vokser ujevnt. Etter en skjeggtrim hos frisøren vil du merke at det er mye enklere å vedlikeholde og ta vare på skjegget. 

Råd og veiledning for hår- og skjeggpleie

For å holde skjegg og hår sunt og fresht, må du ta vare på det. Frisører er spesialister på hår- og skjeggpleie, og kan gi god veiledning for hvordan du skal stelle håret hjemme. Vi deler gjerne vår ekspertise slik at du kan opprettholde din nye stil mellom frisørbesøkene.

Hva bør du se etter i en herrefrisør?

Det er viktig å finne en herrefrisør som har erfaring med forskjellige typer hår og stiler. Våre frisører klipper både voksne og barn, og har erfaring med mange forskjellige hår- og skjeggtyper. For å kunne tilby den beste frisøropplevelsen holder vi oss oppdatert på de siste trendene og teknikkene. I tillegg gir vi deg gjerne våre beste tips og råd til stell av skjegget og hår.

Hvorfor velge Nalu Nalu som din frisør?

Nalu Nalu er en unik frisørsalong med superdyktige frisører. Vårt team tar alltid vare på deg på best mulig måte – besøket i salongen vår skal være et pusterom i hverdagen. 

Frisørene hos oss har bred erfaring, og holder seg alltid oppdatert på det siste. Hos Nalu Nalu tilbyr vi alle typer behandlinger. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, så finner vi en løsning. Uansett hvem du er eller hvilken stil du ønsker, er du alltid hjertelig velkommen til oss.

Her finner du oss

Salongen vår ligger i Toftes Gate 52, 0552 Oslo. Du finner oss på hjørnet Seilduksgata / Toftes Gate i bunn av Birkelunden – midt hjertet av Grünerløkka. Kommer du med trikken, er det best å gå av enten på Olaf Ryes plass eller Birkelunden.