Nanokeratin

Få rett, glansfullt og sterkere hår med denne behandlingen

Har du lyst på et sunt, rett og glansfullt hår? Da er nanokeratinbehandling noe for deg!

Nanokeratin er en anti-frizz behandling som gjør håret glatt og silkemykt – uten at du trenger å bruke rettetang.

Behandlingen inneholder aminosyrer, vitaminer, mineraler og keratin som glatter ut og gir næring til håret. Den inneholder ikke formaldehyd, som gjør at behandlingen er trygg for barn og gravide kvinner.

– Hvor lenge varer behandlingen?

Behandlingen varer fra ca. 3-6 måneder. Etter hvert vil effekten avta og håret vil gå tilbake til naturlig tekstur. Varigheten avhenger hovedsakelig av hvordan kvaliteten på håret er fra før av og hvilke produkter du bruker i etterkant av behandlingen. Hvis håret ditt er bleket eller farget vil det også kunne påvirke varigheten.

Om du ønsker å lysne eller farge håret er det anbefalt og gjøre det etter keratinbehandlingen, fordi varmen fra keratinbehandlingen påvirker fargen. 

Hvis du har krøller fra 3b til 4c og ønsker et rett resultat anbefaler vi deg å heller ta antipermanent i stedet for en anti-frizz behandling som nanokeratin.

Pris

Kort/fint hår: 4.500,-

Medium/langt hår : 5.500,-

Langt/tykt hår: 6.800,-

* Prisen avhenger av hårets lengde, mengde og fargehistorie. Vi anbefaler alltid at du kommer på en gratis konsultasjonstime før du booker time. 

Etter behandlingen

Hvor ofte du bør komme tilbake for å friske opp behandlingen avhenger mye av hvilken type tekstur du har fra før av. For noen blender etterveksten fint inn, slik at du ikke trenger å komme tilbake før 6-12 måneder etter behandlingen, mens andre burde ta etterveksten hver 3-4 måned. 

Nanokeratinbehandlingen vil gi deg et jevnt resultat, men det vil kreve at du bruker hårføner for at håret skal bli helt rett. 

Du kan fortsatt krølle/bølge/style håret som du vil uten at det påvirker varigheten av behandlingen. 

Det er viktig å bruke produkter som gir mye fuktighet. Vi på Nalu Nalu anbefaler følgende:

  • EVO Mane Tamer og Caviar Replenish Moisture: Denne er en perfekt sjampo og balsam som kan brukes etter en keratin behandling. 
  • Til styling passer IGK good behavior-serien perfekt. Denne serien glatter ut og minimerer frizz, slik at keratinbehandlingen kan vare lengre.