Beste frisør i Oslo: Slapp av mens våre frisører pleier håret ditt

Beste frisør i Oslo: Slapp av mens våre frisører pleier håret ditt

Gi håret kjærligheten det fortjener hos noen av de beste frisørene i Oslo. Hos Nalu Nalu får du det du trenger enten du skal klippe tupper eller trenger en total makeover. Velkommen til en frisøropplevelse utenom det vanlige – midt i Oslo!

Nalu Nalu drives av engasjerte frisører med hjertet for faget. Hos oss er du som kunde vår gjest, og du er alltid velkommen. 

Frisørsalong med unik atmosfære og den beste pleien for håret

Nalu Nalu handler om mer enn bare vår unike atmosfære; vi er dedikert til å gi deg og ditt hår den aller beste omsorgen og ekspertisen. Hos oss skal hver frisørtime være som en miniferie. Vi byr på et lite stykke Hawaii, mens du slapper av med hodemassasje, hårvask og klipp. 

Hos oss kan du slappe av med en god kaffe eller iskald Cola samtidig som vi sørger for at du får klippen eller fargen du er ute etter. 

Her får du ekspertisen du trenger for å ta vare på håret

Som en del av Adam og Eva Gruppen er alle våre frisører utdannet på Adam og Eva Skole og akademi, og i dag får du behandling av både Artistic Stylister og Master Stylister hos oss. 

Du kan velge mellom behandling fra en av våre dyktige stylister med lang erfaring og omfattende kunnskap, eller våre flinke lærlinger som tilbyr behandlinger til reduserte priser. Uansett hva du velger, setter vi alltid fokus på å gi deg en fantastisk opplevelse. 

Frisørene våre tilbyr alle typer behandlinger: 

  • Klipp
  • Farge
  • Farge ettervekst
  • Striper/Balayage
  • Highlights
  • Barbering av skjegg
  • Brudestyling
  • Farging av vipper og bryn
  • Extensions

Se alle våre behandlinger her

Trenger du hjelp til å velge hårfarge?

Enten du vurderer å farge håret ditt i en klassisk og naturlig tone eller om du tør å prøve en mer «crazy» farge, hjelper vi deg.

Valg av hårfarge kan være vanskelig. Vi er alle forskjellige, har ulik hudtone og øyenfarge som også påvirker opplevelsen av fargen på håret, og vice versa.

Våre dyktige frisører hjelper deg med å finne hårfargen som passer til deg og din smak. Her tar vi blant annet hensyn til din hudtone og hvilken hårfarge du har fra naturen av. Oftest kler man best en hårfarge som er i samme tone som huden din (kald eller varm) og gjerne ikke mer enn en nyanse mørkere/lysere enn den naturlige hårfargen. 

Styr unna hjemmefarging

Mange lar seg friste av rimelig hjemmefarging på boks, men dette kan vise seg å bli dyrt. Med hårfargene man kjøper i butikken har man lite kontroll over hvordan fargen blir, og du kan ende opp med å bli mye mørkere eller lysere enn du hadde tenkt. 

Vi har hatt mange kunder opp gjennom som har kommet til oss for å rette opp mislykket hjemmefarging. Derfor er det alltid best å dra til en frisørsalong fra starten av. Vi er eksperter på hårfarging og hjelper deg med å finne hårfargen som kler deg og din stil.

Vi hjelper deg med å finne hårpleien som passer håret ditt

Det finnes mange behandlinger som bidrar til å styrke og pleie håret. Hvilken behandling du bør ha kommer helt an på hårtypen din og behovet du har, og her har vi ekspertisen som trengs. Frisørene hos oss har god kunnskap om ulike behandlinger og hjelper deg med å finne det som egner seg for håret ditt. 

Ønsker du rett, glansfullt og sterkere hår? 

Nanokeratin er en behandling som gjør håret glatt og silkemykt da den inneholder aminosyrer, vitaminer, mineraler og keratin. Dette er en anti-frizz behandling som varer fra 3 til 6 måneder, og kan være aktuell for deg som ønsker rett og glansfullt hår uten å måtte ty til rettetang. 

Pleie håret med Olaplex

Olaplex er en pleiende behandling som reparerer hårets indre struktur, og skal brukes mellom kjemiske behandlinger. Dette er et unikt produkt som egner seg for alle som har hår som trenger litt ekstra kjærlighet både før, under og etter behandlinger. 

Bestill time hos våre dyktige frisører

Hvis du er usikker på hva slags klipp eller farge du vil gå for, kan vi gi deg råd og inspirasjon. Våre frisører er til enhver tid oppdatert på det siste innen hårtrender. Vi kan også gi deg råd om hvordan du holder ditt hår sunt og glansfullt. Uansett behandling og klipp, skal du gå fornøyd ut av salongen vår. 

Vi holder til i Toftes gate 52, sentralt på Grünerløkka i Oslo. Bestill en time hos oss gjennom lenken nedenfor, eller ta kontakt med oss på telefon: +47 21 04 33 40. Vi gleder oss til å se deg!