Frisørsalong i Oslo – velkommen til Nalu Nalu

Frisørsalong i Oslo – velkommen til Nalu Nalu

Ser du etter en hyggelig frisørsalong sentralt i Oslo? Hos Nalu Nalu møter du frisører som lytter til deg og gir deg et deilig avbrekk i hverdagen. Velkommen til oss!

Opplev litt av Hawaii midt i Oslo 

Nalu Nalu holder til i Toftes gate 52, midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo. Når du bestiller en time hos oss, kommer du fort til å merke at vi er en salong helt utenom det vanlige. Da vi startet frisørsalongen i 2013, ville vi ta med en bit av Hawaii til Grünerløkka. 

Hos oss får du servert iskald Cola eller nypresset kaffe mens du slapper av og blir fin på håret. Vi gir deg feriefølelsen i hverdagen!

5 gode grunner til å velge Nalu Nalu

Våre frisører gjør alltid sitt ytterste for at du skal bli strålende fornøyd. Det er flere fordeler ved å utføre din neste behandling hos oss. 

1. Hos oss møter du engasjerte og dyktige frisører

Hos oss møter du både frisører med lang fartstid i bransjen og nye talenter som tilbyr behandlinger til ekstra gode priser. Våre lærlinger er utdannet ved Adam og Eva skole og akademi, og får oppfølging og veiledning av våre mer erfarne frisører. Hos oss er håret ditt i de beste hender. Frisørene våre er til enhver tid oppdatert på de siste trendene innen hår og makeup, og gir deg råd om hvordan du kan forebygge tørt eller skadet hår.

2. Vi utfører alle typer hårbehandlinger

Enten du bare vil klippe et par centimeter, få solkyssede lokker med balayage eller utføre en større behandling med fargedesign, er du velkommen til å bestille time hos oss. Vi tar alle utfordringer på strak arm, og gjør alt vi kan for at våre kunder skal bli flotte på håret. 

Hvis du vil gå fra mørk til lys eller en annen større behandling, så kontakt oss gjerne på telefon eller kom innom salongen for å finne ut hvor lang tid behandlingen vil ta. 

Se alle våre behandlinger her

3. Vi byr på herlig og avslappende atmosfære

Vi er opptatt av at alle våre kunder skal føle seg som hjemme, og kundene hos oss er ikke bare kunder, men gjester. Lokalene våre er innredet i ekte Hawaii-stil, og vi har til og med egne frisørhunder som bidrar til den koselige stemningen i salongen. En frisørtime hos oss skal være som en liten ferie midt i hverdagen. 

4. Strålende tilbakemeldinger

Helt siden vi åpnet dørene i 2013 (den gang under navnet Kutt), har vi hatt et stort fokus på å ansette de flinkeste frisørene i bransjen og tilby fantastisk service til våre kunder. Dette har gjort at vi har fått mange faste kunder og strålende tilbakemeldinger opp gjennom årene. Les noen av anmeldelsene her.  

5. Studentrabatt og reduserte priser

For studenter tilbyr vi 20 % på klipp og farge fra mandag til torsdag mellom kl.10:00 og 14:00. Våre lærlinger tilbyr reduserte priser på sine behandlinger. Lærlingene får god oppfølging underveis, men husk at en behandling hos en lærling tar lengre tid enn hos en frisør med flere års erfaring. 

Unn deg et lite avbrekk i hverdagen

Hvis du ser etter en dyktig frisør i Oslo, så bestill en time hos oss. Her får du en pause fra hverdagens kjas og mas mens vi fikser håret ditt. 

Er du usikker på hvilken klipp, farge eller behandling som passer deg?

Alle er forskjellige, og det kan være vanskelig å vite hva man kler av frisyrer, eller hvilken hårfarge som passer best med hudtonen og øyenfargen. Frisørene hos oss lytter til dine ønsker og kommer med anbefalinger. Sammen finner vi klippen, hårfargen og behandlingen som passer deg best. 

Velkommen til Nalu Nalu!