Frisør Oslo

Nalu Nalu er en populær frisør i Oslo. Vår salong ligger sentralt på Grünerløkka, og rommer en gjeng blide, sprudlende og flinke frisører. Hos oss er alle hjertelig velkomne, både store og små, jenter og gutter, damer og herrer, hen, han og hun – uansett! 

Vi er eksperter på hår, og sørger alltid for at du går ut av salongen med et smil rundt munnen. Bestill time eller kom innom salongen i Toftes gate 52 idag!

Bestill time

Nalu Nalu Frisør

Navnet Nalu Nalu betyr surfebølger på Hawaii, og navnet er nettopp inspirert av dette: Hawaii og bølger. Ingenting minner mer om en fri sjel enn disse to tingene, og det er akkurat det vi ønsker å være. 

 Vi streber etter å være en salong der kundene våre ikke bare er kunder, men gjester. Her skal du føle deg avslappet, kul og velkommen. Har du en grå dag, vil et besøk hos en av våre sprudlende frisører gjøre deg litt gladere. 

 Hos oss vil du alltid være fornøyd. Vi har erfarne frisører, og flinke lærlinger, og tilbyr en rekke behandlinger med produkter av anerkjente merker. 

Tidligere Kutt Grünerløkka 

Ser du etter Kutt Grünerløkka? Frisørsalongen Nalu Nalu het tidligere Kutt Grünerløkka, men vi endret i 2018 navn.  

 I dag rommer salongen åtte lekne og energiske stylister og frisører som strekker oss langt for å gjøre våre kunder flotte og fjonge. Et besøk hos oss vil aldri være kjedelig! 

Tilbud

Nalu Nalu Frisør Oslo ønsker også at studentene skal få muligheten til å ha fresht hår i en ellers stressende studieperiode. Derfor har vi 20% på klipp og farge, på behandlinger opptil 2000 kr!

Anbefaler du en venn til oss, får du og vennen din 15% på neste behandling. Vi pleier også å kjøre pop-up tilbud, så husk å følge med! 

I tillegg har vi flinke lærlinger, som har et sterkt ønske om å lære mer. Vi sørger selvfølgelig for at du blir fornøyd, men vi minner deg gjerne på at lærlingene er helt nye i faget, og kan derfor også bruke lenger tid enn utlærte frisører. 

Behandlinger

Vi tilbyr alt innen hår, og har flinke frisører med bred kompetanse og erfaring. 

Vi tilbyr blant annet behandlinger som:

  • Minicolor
  • Balayage
  • Ombre
  • Highlights
  • Brudestyling
  • Perm
  • Hårstyling
  • Extensions
  • Bryn og vipper
  • Shaving-behandlinger for herrene

Vi har også dyktige lærlinger, eller new talents som vi kaller dem, som kommer rett fra skolen og følges opp av dyktige frisører i Oslo.

Se flere behandlinger og priser her. 

Kom innom eller book time idag

Velkommen til Nalu Nalu frisør i Oslo. Vår salong ligger i Toftes Gate 52, på hjørnet Seilduksgata / Toftes Gate i bunn av Birkelunden i hjertet av Grünerløkka.