Frisør på Løkka – kreativitet og velvære i skjønn harmoni

Frisør på Løkka – kreativitet og velvære i skjønn harmoni

Velkommen til Nalu Nalu, en frisørsalong der kreativitet og fagkunnskap møtes i en herlig symfoni av farger, stil og velvære. Du finner oss plassert i hjertet av Løkka.

Nalu Nalu er en unik frisørsalong. Her ønsker vi å skape et kreativt miljø, hvor alle skal kose seg og føle seg velkommen.

Ta deg en pause fra hverdagen midt på Løkka

Hos oss får du oppleve en liten bit Hawaii, midt på Løkka i Oslo. Atmosfæren vår er kjent for å være avslappet og behagelig – her kan du ta deg en velfortjent ferie fra hverdagen mens vi steller og pleier håret ditt. 

Alltid oppdatert på de siste trendene

Våre frisører er lidenskapelig opptatt av hår og skjegg, og har gjennom utdanning og erfaring blitt dyktige innen frisørfaget. Det betyr at vi kan tilby frisørbehandlinger uansett farge og tekstur du har på hår og skjegg. 

Vi streber etter å alltid være oppdatert på de siste trendene og teknikkene, slik at vi kan tilby deg moderne og stilfulle løsninger som passer akkurat deg. Enten du ønsker en total makeover eller bare en liten oppfriskning, er vi her for å gi deg en frisyre du blir fornøyd med. 

Behandling tilpasset deg

Hos Nalu Nalu tilbyr vi alle typer behandlinger. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe, så finner vi en skreddersydd løsning for dine behov. Enten du har konkrete ønsker, eller er usikker på hva du vil ha, så hjelper vi deg. Våre ansatte har god erfaring med å se hvilke frisyrer og hårfarger som passer til ulike hodefasonger, ansiktstrekk, hudtoner og øyenfarger. 

Vil du prøve noe nytt? Les mer om et utvalg av våre behandlinger nedenfor:

Balayage

Den populære fargeteknikken balayage kombinerer en mørkere base med lysere lengder for et mykt og naturlig inntrykk. Stripene starter som regel et stykke ned fra hodebunnen, noe som gjør at det ikke blir en tydelig ettervekst og det er enklere å vedlikeholde.

Hair extensions

Vi tilbyr gratis konsultasjon for å snakke om passende hair extensions til ditt hår. Våre eksperter hjelper deg med å finne ut av hva som kler deg best.

Blow dry

Vi tilbyr føn/styling i salongen. Hvis det er en annen frisyre du ønsker, men ikke finner, ring oss så finner vi en løsning sammen.

Andre behandlinger vi tilbyr:

  • Skjeggtrim 
  • Hårklipp
  • Farge og fargedesign 
  • Highlights
  • Permanent
  • Brudeoppsett
  • Hodebunnsmassasje/hårkur
  • Farging og forming av vipper og bryn

Se alle våre behandlinger her

20 % studentrabatt 

Vi vet at ikke alle studenter tar seg tid og råd til å fikse håret sitt. Derfor tilbyr vi 20 prosent rabatt til alle studenter mellom kl 10:00 – 14:00 på hverdagene mandag-torsdag. 

Husk og ta med gyldig studentbevis.

Vi har et bredt utvalgt hårprodukter

Vi tilbyr kvalitetsprodukter som passer alle våre behandlinger, både til hjemmebruk og i salong. Våre frisører hjelper deg med å finne produktene som best passer ditt hår og ønsket resultat.

Kjøp produktene vi bruker

Bestill frisørtime hos oss

Trenger du å freshe opp hår og skjegg? Ta turen innom oss på Grünerløkka. Sammen finner vi den looken som passer deg og din stil. Vi holder til i Toftes gate 52, 0552 Oslo. Salongen ligger ikke langt fra Markveien. 

Velkommen til oss!