Dette er høstens store hårtrender

Dette er høstens store hårtrender

Hva burde du gå for nå? Våre frisører gir deg svaret på hva som er hottest nå i høst!

Ny sesong, nytt hår! Er du ute etter en forandring? Her får du svar på hva som blir høstens hårtrender. Tidligere har vi sett at bleking og kalde toner har herjet i trendbildet, men nå vil folk ha mer variasjon:

Frisør og eier av NaluNalu, Siri Myhre, forklarer hvilke farger folk vil ha mer av nå:

Vi vil fortsatt se en del kalde toner, men også varmere farger som honning-toner og det som kalles «bronde». Bronde er en fargeteknikk som smelter sammen brun og blond, som gir deg et naturlig resultat. Brunettene blir ofte litt blasse i løpet av sommeren og da er det fint å holde litt varme i håret utover høsten.

Hvilke fargetoner vil bli populært i høst?

90-tallet er tilbake! Og noe vi absolutt vil se mye av i høst. Fargetoner som jeg håper vi vil se mer av er «skitten blond», som er beige toner. I tillegg er ombre kommet tilbake, men denne gangen litt mer blendet en tidligere.

Ellers vil vi nok se endel blonde farger med mer ettervekst, honningtoner, pastellfarger, kald sjokoladebrun og brune- og røde toner som kan minne litt om gløgg-farge.

Kort eller langt hår?

Mange lurer på om de skal ha lagt eller kort hår – og kanskje aller mest hva som kler dem best. Ifølge Siri Myhre er det varier hva folk vil ha:

Individualisme har virkelig blomstret i 2019, så det vil vi se mer av. Det er mye kort hår, spesielt «buzz-cut». Vi ser også på en del visninger at blir mer og mer kjønnsnøytralt, forklarer hun og legger til hvilke frisyrer hun tror vil ta høsten med storm:

  • Buzz cut: Maskinklipp som gjerne er klippet kortere på sidene og i nakken for en fin form
  • Baby bangs: Korte lugger som kan starte midt på pannen eller kortere
  • Gardin lugg: Lange 70-talls lugger som ikke er noe kortere enn fra øynene og nedover
  • Shaggy lob: Lang bob med mye bevegelse og tekstur, gjerne med en løs og tilfeldig lugg
  • Angular bobs: En versjon av boben, men denne er mer trekantet med mer fylde nederst

Ellers vil tilbehør fortsatt være i vinden denne høsten, så om du er glad i pannebånd, bøyler og spenner vil dette fortsatt være populært!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *